fredag den 14. oktober 2016

Mevoy i Vintehi 2016 - 2017

Efter en dejlig modtagelse i Fredericia, da vi kommer hjem fra vores tur Caribien tur-retur, får vi ikke sejlet ret meget.
Det er dejligt at være hjemme igen, og vi nyder vores dagligdag sammen med familie og venner.
Niels får lavet en aftale med dem, der har det tidligere skibsværft i Sønderborg om, at vi kan få Mevoy på land der. Der er 2 fælles optagninger  i efteråret, og igen 2 fælles isætninger til foråret.
Vi sejler til Sønderborg i god tid, ligger et par dage ved kajen ved slottet. Niels tager toget hjem, henter bil og trailer, så vi har, hvad vi skal bruge. Jeg har en hyggelig dag i Sønderborg. Vi får ordnet de sidste ting, og sejler over til kajen, hvor vi skal tages op. Der er en meget stor mobilkran fra Skak, som tager os op. Vi føler, at vi står fint og sikkert her.
Niels kører forbi en gang imellem når han er på de kanter, og det hele ser fint ud.
Den 29.april 2017 kører vi med Ole Winterskov til Sønderborg, han har også sin båd stående her. Vi har været her et par gange, hvor båden er blevet vasket, poleret og bundmalet, så vi er klar til søsætning. Vi kommer i vandet ved middagstid, og sejler hjem til Fredericia, hvor vi har en aftale om at ligge, indtil vi skal af sted igen.
Det har været fint at have Mevoy på land, så vi ikke har skullet tilse den hver gang det har blæst lidt rigeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar