fredag den 19. juni 2015

Afrejsen 17.6.2015

Så oprandt den 17.6.2015.
Der har været mange ting, som vi gerne ville have styr på, men til sidst måtte vi prioritere.

Vi havde min familie til familietræf lørdag den 13.6. Det var tilfældigvis vores tur til at stå for træffet, og det var en god måde at få sagt på gensyn til alle.

Vores naboer Mogens og Lizzy inviterede på brunch, det blev sat til den 16.6. Da vi kom hen til dem, var flaget hejst, og mens vi småsnakkede i entreen, lød der pludselig et kor i stuen, som sang "Der går altid både tilbage..." Det var alle naboerne, der var samlet til surprise afskedsfest for os. Vi fik ovenikøbet en gave, en bog med knob og stik. Den er god til undervisning af vore gaster.

Vi fik købt de sidste småting i bådudstyrsforretning i Vejle. Watermakeren er næsten færdig. De sidste ting må laves undervejs. Den sidste oprydning og rengøring. Jeg køber de sidste ting.Vi får lidt frokost, og er endelig klar. I løbet af eftermiddagen kommer først: Erik, som har en flaske rødvin med fra ham og Grethe. Det er regnvejr, så vi går over i klubhuset, hvor der er chips, vin, øl og juice til børnebørnene. Vi får flere gaver, det er helt overvældende:



Vore børn, svigerbørn og børnebørn er der. Derudover er der venner og naboer, som har trodset det trælse vejr, og kommer og tager afsked.


Klokken 18 siger vi farvel, går over til båden og smider fortøjningerne. Det er noget uvirkeligt, at vi nu er på vej til Caribien.

Der vinkes farvel med dannebrog, og Niels gi`r den nogle tud i hornet på vej ud. På molen står Lajla og Vagn og vinker (naboer).
Det er nu helt OK at rejse fra den regnfulde, forblæste havn.



Vi går for fog og motor, vinden hjælper ikke.
Da vi når til Fænø, er det tørvejr, og solen titter frem. Vi lægger til ved en af bøjerne imellem Fænø og Middelfart. Niels ofrer champagnen til Neptun.


Vi får aftensmad med vin, og går trætte til ro. Spændte på det eventyr der venter os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar