søndag den 26. april 2015

Resten af 2014

Vi boede i båden indtil slutningen af oktober.
Vore børn, svigerbørn og børnebørn var med på nogle sejlture, og det nød vi alle.
Vi sejlede til Ebeltoft hvor vi skulle til familietræf, og så var det jo dejligt blot at tage tilbage til båden og overnatte.
Da vi sejlede derfra, gik vi til Hov. Der skulle de komme fra Risbjerg Marine for at se på gearkablerne, som Niels ikke har været tilfreds med, siden vi overtog båden. Der kom en montør og smurte kablet, og da vi skulle lægge fra, kunne Niels overhovedet ikke styre den. Vi fik fortøjet igen, og det viste sig, at vi havde tabt styrbords skrue!!!
Niels fik lavet en provisorisk vandkikkert, og kunne tydeligt se, at skruen manglede. Risbjerg Marine, som har garantiforpligtelserne på båden, sendte en dykker i havnen, men han kunne ikke finde skruen. Der skulle skaffes en ny skrue fra værftet, og det gik der lang tid med. Vi havde en hyggelig tid i Hov, med en meget flink havnefoged, og alle fulgte interesseret med i, hvordan det gik. Efter mere end en uge, kom der endelig 2 mand fra Risbjerg Marine og en kranbil. Mevoy blev løftet i hækken, og hang med snuden i vandet. De fik monteret skruen fra en flydeponton, og fik tjekket, at den anden skrue sad fastspændt som den skulle.

Endelig kunne vi komme på vandet igen, og sejlede til Horsens, hvor vi lå til Claudines barnedåb. Nogle af gæsterne kom med ombord efter festlighederne, og det blev til en hyggelig aften, med godt vejr, glade mennesker og pizza.
Niels købte et andet gearkabel, som vi selv skiftede, nr. 2 kabel blev først skiftet i vinter.

Jeg fik ikke fortsat bloggen som jeg gerne ville, da vi desværre havde noget sygdom i familien, og Niels´far døde i august. Den sidste tid vi havde ham, lå vi i inderhavnen i Horsens, og havde vores base i båden, mens vi kunne være en del hos ham. Samtidig nød vi samværet med Lise og hendes familie, som også bor i Horsens. Lars og Christine fik en dejlig lille pige, Marie, som desværre havde nogle startvanskeligheder, men de kom ofte på besøg hos os. Vore børn med familie var på skift med os ude og sejle, og alle nød den dejlige båd.
Vi havde også venner på besøg, sejlede ud til en bøje i fjorden, grillede og hyggede os. Vi lagde os i det hele taget tit ud til en bøje, hvor jeg fik en svømmetur, vi spiste, og blev liggende der, indtil vi sejlede ind til Horsens den næste formiddag.

Vi nåede til Dyvig, hvor vi var på besøg hos nogle venner, og vi nåede endelig også til Aabenraa, hvor min familie kom og så vores dejlige båd.

I efterårsferien er vi tilbage i Aabenraa, hvor vi får lavet et cockpit telt hos Ib Hansen, Nr. Hostrup. Det bliver virkelig godt, en god løsning, til en rimelig pris, lavet af nogle dygtige mennesker, kan virkelig anbefales.
Vi er igen sammen med min familie, og ser nogle af Niels´kollegaer, så det er en hyggelig uge, mens Ib Hansen arbejder på teltet. Vi spiser et par gange på "Messen", en hyggelig restaurant på lystbådehavnen.



Den 20.10. sejler vi fra Aabenraa til Fredericia. Helle og Kim kommer på besøg til aftensmad. Vi har en hyggelig aften, og det bliver så den sidste nat i båden i 2014. Det blev ikke helt til de sejlture vi havde forventet, men vi har haft en god sommer om bord på Mevoy, og er meget glade for båden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar